Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-10-2012, 05:37 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Coltul tehnic & hardware Home made v
Cular pe capacul acvariului
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cular pe capacul acvariului
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
Wink Cular pe capacul acvariului
Dupa cate am citit pe aicea si am intrebat despre acvariu si culare am reusit sami confectionez si eu unu dar problema a fost ca eu am capacul cuparat si din plastic si nu prea aveam cum sa pun culare pe el pan la urma am gasit o solutie. Capacelu pe unde le dau de mancare la pesti se poate da jos si un cular sau 2 incap in locasu ala dar nu aveam de ce le spijini sau prinde asa ca am pus deocamdata un cular pe un carton care iam facut o gaura ca sa intre cularu lam pus sa dea aeru afara din acvariu am tras fire etc. (cularu este alimentat de un transformator facut de mine care se incalzeste normal ca orice transformator si se raceste singur poate sa functioneze 2 zile fara orpire si fara probleme) iam dat dru si am opservat ca pe timp de iarna,toamna si primavara cand temperatura in casa este in medie de 17,20,......25grade C un cular care da aeru afara din acvariu scade temperatura apei cu 1,2 chiar 3 gradedaca merge toata ziua. Inca nu stiu cat de eficient este vara dar daca nu va face fata voi mai putea pune inca unu. In concluzie din propria mea experianta pana acuma merita sa montezi pe capac culare de calculator si iesi si ieftin la buzunar.

what's up dac?
02-10-2009 03:48 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
RE: Cular pe capacul acvariului
cular e cumva cooler ( o ventilator mic?)
02-11-2009 01:01 AM
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
RE: Cular pe capacul acvariului
da ala de la pc am deocamdata unu de marimea celui care e la sursa de la pc e de 12 v deocamdata e forate eficient mai ales ca apa nu mai prinde mirosu ala imbaxit daca tin capacu inchis

what's up dac?
02-11-2009 03:43 AM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: