Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-05-2012, 06:37 PM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Pesti acvariu (apa dulce) Cichlidae
Cichlide americane - help !
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dr.Agos Offline
Junior Member
**

Alaturat: Nov 2008
Reputatie: 0
Salutare tuturor,

Sunt incepator si as avea nevoie de putzin mai mult ajutor din partea voastra, a celor "trecutzi prin ale cichlidelor americane", astfel:

Intentzionez sa am un acvariu de 300 - 325 litri in care sa pun 4 pesti Cichlasoma Nigrofasciatum (nigro) si 4 Meeki. Asadar, cichlide americane vreau deoarece iubesc mult plantele si cele africane din pacate nu se prea impaca de fel cu acestea.

Intrebari:
1. Exista probleme de compatibilitate intre cele 2 specii (stiu ca-s din Guatemala amandoua) ?;
2. Are cineva idee de pe unde as putea cumpara Cichlasoma Meeki (nigro stiu ca se gaseste mai frecvent) in Bucuresti ?;
3. Mai peste tot vad laudandu-se multzi cu decorurile pt. cichlidele africane. Are cineva idee despre site-uri unde as putea beneficia si de decoruri pt. cele americane ?;

Cu stima si multzumiri anticipate binevoitorilor !
11-09-2008 02:27 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
RE: Cichlide americane - help !
Completeaza si tu locatia la profil

Eu unu nu ma pricep la ciclide ca sa iti dau sfaturi dar e Florin pe aici care a avut o vreme si nu ia mai trebuit nici un peste dupa Big Grin
11-09-2008 06:24 AM
dr.Agos Offline
Junior Member
**

Alaturat: Nov 2008
Haotik Scris:Completeaza si tu locatia la profil

Eu unu nu ma pricep la ciclide ca sa iti dau sfaturi dar e Florin pe aici care a avut o vreme si nu ia mai trebuit nici un peste dupa Big Grin

Ok. M-am conformat si sper k Florin sa fie binevoitor si cu mine.

Bafta !

Dragos
11-09-2008 09:46 PM
Haotik Offline
Administrator

Reputatie: 2
Lucreaza 2 saptamani in Germania sau ceva de genu, nu il prinzi usor, oricum daca il vad pe mesenger ii spun sa arunce un ochi la intrebarile tale.
11-09-2008 09:49 PM

icounter Offline
Junior Member
**

din pacate eu am avut ciclide africane. Si cum nu aveam prea mult timp la dispozitie .... a iesit un dezastru, pt ca ciclidele africane fac multaaaaaa mizerie, si mananca plantele.
11-10-2008 08:42 PM
belzebut Offline
Member

Alaturat: Jul 2008
Reputatie: 3
decorul ar trebui sa fie o combinatie intre pietre, plante si buturugi de preferinta mahon, restu este pura imaginatie, nu folosi pietre calcaroase, pesti adora apa putin mai acida fata de ciclidele africane ca si plantele de altfel, ca plante poti folosi echinodorus diferite specii, valisneria gigantea, ti-as recomanda sa le plantezi n ghivece, desi nu prea mananca plantele totusi si acesti ciclizi sapa destul de mutl mai ales nigro,foarte mare atentie ca sunt pesti foarte teritoriali amble specii insa nigro sunt de o ferocitate de nedescris in perioada imperecheri...

http://acvaristica.wordpress.com/
11-30-2008 05:09 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
Cyclidele americane sunt mai dificile decat cele africane le trebuie o temperatura mult mai crescuta a apei si o apa proaspata mai mereu daca nu ai un filtru extern nu te apuca.Ciclidele americane sunt agresive in special cu pesti din aceiasi speci.,Deoarece se bat pentru suprematie in acvatriu.In rest sunt niste pesti activi cu u colorit frumos.si eu am 6 ciclide americane puiuti 3-4 Cm Rainbow

Acvariu 120 L HOME MADE
11-27-2009 04:41 PM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: