Cauta
Lista Membrii
Calendar
Ajutor
Ora curenta: 03-11-2010, 03:17 AM
Salut, Musafir! (Logare — Înregistrare)

Pesti Acvariu
Pesti acvariu (apa dulce)
Cichlidae
Cichlide americane - help !
|
|
|
11-09-2008, 02:27 AM
|
|||
|
|||
|
Salutare tuturor,
Sunt incepator si as avea nevoie de putzin mai mult ajutor din partea voastra, a celor "trecutzi prin ale cichlidelor americane", astfel: Intentzionez sa am un acvariu de 300 - 325 litri in care sa pun 4 pesti Cichlasoma Nigrofasciatum (nigro) si 4 Meeki. Asadar, cichlide americane vreau deoarece iubesc mult plantele si cele africane din pacate nu se prea impaca de fel cu acestea. Intrebari: 1. Exista probleme de compatibilitate intre cele 2 specii (stiu ca-s din Guatemala amandoua) ?; 2. Are cineva idee de pe unde as putea cumpara Cichlasoma Meeki (nigro stiu ca se gaseste mai frecvent) in Bucuresti ?; 3. Mai peste tot vad laudandu-se multzi cu decorurile pt. cichlidele africane. Are cineva idee despre site-uri unde as putea beneficia si de decoruri pt. cele americane ?; Cu stima si multzumiri anticipate binevoitorilor ! |
|||
|
11-09-2008, 06:24 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Cichlide americane - help !
Completeaza si tu locatia la profil
Eu unu nu ma pricep la ciclide ca sa iti dau sfaturi dar e Florin pe aici care a avut o vreme si nu ia mai trebuit nici un peste dupa
|
|||
|
11-09-2008, 09:46 PM
|
|||
|
|||
Haotik Scris:Completeaza si tu locatia la profil Ok. M-am conformat si sper k Florin sa fie binevoitor si cu mine. Bafta ! Dragos |
|||
|
11-09-2008, 09:49 PM
|
|||
|
|||
|
Lucreaza 2 saptamani in Germania sau ceva de genu, nu il prinzi usor, oricum daca il vad pe mesenger ii spun sa arunce un ochi la intrebarile tale.
|
|||
|
11-10-2008, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
din pacate eu am avut ciclide africane. Si cum nu aveam prea mult timp la dispozitie .... a iesit un dezastru, pt ca ciclidele africane fac multaaaaaa mizerie, si mananca plantele.
|
|||
|
11-30-2008, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
decorul ar trebui sa fie o combinatie intre pietre, plante si buturugi de preferinta mahon, restu este pura imaginatie, nu folosi pietre calcaroase, pesti adora apa putin mai acida fata de ciclidele africane ca si plantele de altfel, ca plante poti folosi echinodorus diferite specii, valisneria gigantea, ti-as recomanda sa le plantezi n ghivece, desi nu prea mananca plantele totusi si acesti ciclizi sapa destul de mutl mai ales nigro,foarte mare atentie ca sunt pesti foarte teritoriali amble specii insa nigro sunt de o ferocitate de nedescris in perioada imperecheri...
http://acvaristica.wordpress.com/ |
|||
|
11-27-2009, 04:41 PM
|
|||
|
|||
|
Cyclidele americane sunt mai dificile decat cele africane le trebuie o temperatura mult mai crescuta a apei si o apa proaspata mai mereu daca nu ai un filtru extern nu te apuca.Ciclidele americane sunt agresive in special cu pesti din aceiasi speci.,Deoarece se bat pentru suprematie in acvatriu.In rest sunt niste pesti activi cu u colorit frumos.si eu am 6 ciclide americane puiuti 3-4 Cm Rainbow
Acvariu 120 L HOME MADE |
|||
|
|