Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 07-30-2010, 06:39 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Pesti acvariu (apa dulce) Cyprinidae
cati carasei
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cati carasei
andreisnoopy Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
cati carasei
dupa cum bine stiti am mutat cei 5 carasei ai mei din borcanu de 50 de litri intrun acvariu de 200 de L ...intreabarea mea este urmatoarea...cam cati pesti as putea avea in 200 de L astfel incat sa fiu sigur ca numi vor muri niciodata din lipsa de spatiu. Stiu ca se recomanda sa fie cel putin 40-50 L per cap de locuitor...dar asa mai fortzat sa zicem...cati pot avea fara a le supara cresterea...transformarea in adulti si fara sa am surpriza neplacuta de ami muri?

Know your limit, stay within it! b-)
09-16-2008 02:25 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Decamio Offline
Member

Alaturat: Jul 2008
RE: cati carasei
As spune 6 DAR:
1) filtru extern, neaparat, altfel tii 4 acolo
2) sper ca asta e doar pt o perioada de timp si nu ii tii acolo definitiv
LE: la inceput am spus 7 dar pe urma mi-am imaginat ce o sa ai acolo... 7 nu merge, e exagerant, incearca sa ii vinzi/dai... fa ceva cu ei ca nu-i vad bine.
...sa vedem ce zic si altii

http://decamio.sunphoto.ro/A_TRIBUTE_TO_JOIANA
http://www.decamio.ro/
Brate de alge, imbratisand prin ape somnul lunii albe
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 09-16-2008 05:55 AM de Decamio.)
09-16-2008 05:53 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
andreisnoopy Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
eu am5 acum mai in acvariu...si am si filtru extern si daca e la o adik le pot pune si pompa de oxigen ca am si daia dar nu o mai tin ca ma enerveaza ca tre sa stau sa o mai spal si pe aia...am intrebat din curiozitate ca sa stiu ca, in cazul in care voi avea norocul sa dau peste un exemplar din multele pe kre mi le doresc sa il pot cumparaSmile.nu vreau sa suprapopulez acvariu pentru ca as vrea sa reusesc sa ii inmultesc pastia pe care ii am...desi nu am 2 din aceeasi specie...sa vad daca o sa mearga. dar daca as mai gasi ceva frumos 1 tot as mai lua.ramane de vazut. mias dori mult un panda oranda sau un panda moor.sa vad daca voi gasi vreodata in primu rand Tongue

Know your limit, stay within it! b-)
09-16-2008 06:26 AM
eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
Carasi necesit spatiu intradvar dar intrun acvariu de 200L pot sta linistiti si la maturitate daca acel acvariu este mai lung si au unde inota atata tot ca sa nu schimbi apa mereu mereu trebuie sa iti iei un filtru extern sau un filtru intern foarte bun.Cat despre temperatura lor rezista bine de la 18-28 Grade.La mancare nu sunt pretentiosi

Acvariu 120 L HOME MADE
11-27-2009 04:55 PM

Posteaza raspuns 

Saritura forum: