Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 09-04-2010, 03:30 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Plante, nevertebrate, alge (apa dulce) Alge
alge
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alge
alnorpm Offline
Junior Member
**

Alaturat: Sep 2009
Reputatie: 0
RE: alge
L-am gasit pe google. Am vorbit la "Zoomania" si vor aduce luna viitoare.Citi sa cumpar ? Am Pelvicachromis pulcher in acvariu, nu sint agresivi defel cu nici un peste din acvariu dar i-mi lichideaza melcii aia maro.
10-29-2009 09:13 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Claude Offline
Leviathan

Alaturat: Nov 2008
Reputatie: 1
eu am 4 intr-un acvariu de 240l . dar am si 5 SAE....cu cat mai multi cu atat mai bine.
10-30-2009 09:28 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

alnorpm Offline
Junior Member
**

DA. Va multumesc tuturor, informatiile voastre mi-au fost de folos si voi apela ori de cite ori voi avea probleme. Va salut!!!!!
10-31-2009 02:13 AM
eXotic Offline
Member

cumparati este o solutie aqua safe no sa mai ai priobleme in vecii cu alge sau chesti de genul asta

Acvariu 120 L HOME MADE
11-27-2009 06:42 PM
Claude Offline
Leviathan

eXotic, te rog frumos sa te abtii in a face afirmatii stupide si in a mai da sfaturi neavizate si dupa ureche.

aqua safe e o substanta care anuleaza metalele grele

nu are nici macar cea mai simpla legatura cu un algicid.

Fabricantul insasi, nu pomeneste nicaieri despre proprietati algicide.

Eu am folosit si nu are proprietati algicide.

Nu mai debita ineptii. Eu unul incep sa fiu deranjat de a citi toate tampeniile pe care le visezi noaptea.

"BioExtract formula contains seaweed extracts (natural biopolymers), which support the development of beneficial filter bacteria for healthy and clear water. The added ingredients help to reduce aquarium pollution by strengthening the bacterial bed. As always, Tetra’s AquaSafe® water conditioner makes tap water safe for fish.

- Works in seconds to neutralize chlorine, chloramines, and heavy metals present in tap water that can be harmful to fish.
- Provides a slime coating to help wounds heal and protect fish from abrasions. Unique colloid ingredients in the formula have been designed to protect fish’s delicate gills and membranes.
- AquaSafe® can be used with freshwater and marine fish.
- AquaSafe® is the market leading water conditioner brand in the US and has been protecting fish for over 35 years."
11-28-2009 02:00 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Am un acvariu cam plin de alge si altul care nu are de loc. Aveti idee cum pot sa mut "algele" in cel care nu are deloc ca mi-ar folosi la aranjarea fundalului facut din zapada artificiala si ciment.
12-29-2009 06:35 AM

Claude Offline
Leviathan

nu am incercat, nu cred ca as recomada cuiva sa incerce dar...la schimbul de apa iei din bazinul cu alge si completezi in celalalt in cat mai mare cantitate . Asta pentru ca practic ceva din apa (fosfati sau nitrati sau...) determina un mediu bun pentru alge..si trebuie sa incerci sa recreezi conditiile in bazinul celalalt...asa ca cel mai bine schimb de 50 % apa cu apa din acvariul "infestat" . apoi ceva suprahranire, lumina in exces si putina rabdare pana se coloreaza fundalul...
01-05-2010 08:14 AM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: