Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 07-30-2010, 06:46 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Plante, nevertebrate, alge (apa dulce) Alge
alge nesuferite
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alge nesuferite
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
RE: alge nesuferite
Multumesc de ajutor chiar miam strans cemi trebuie pentru o bomba de CO2 si o voi face maine cu reteta aceea de drojdie(drojdie 1 cub proaspat, o cana de apa calda restu apa mai calduta) problema e ca la o sticla dina ceea de fanta 2l e cea mai rezistenta cat sa las spatiu (adica pana unde sa puna apa)...

what's up dac?
10-21-2009 02:50 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Claude Offline
Leviathan

Alaturat: Nov 2008
Reputatie: 1
Omule, pune-ti mintea la contributie ca de aia o ai. de ce crezi ca ii zice "bomba"?

desi iti recomand sa folosesti o instalatie profi, daca totusi vrei sa vezi ce si cum cu bomba...
1. foloseste mai putina drojdie nu un cub (cam maxim 1/5 sau 1/4 dintr-un cubulet de cateva grame- zic eu.
2. cauta reteta corecta a bombei , cea cu gelatina nu cea fara. reactia e de mai lunga durata si e mult mai constanta. ce imi spui tu acolo e o reteta pentru dezastru. la o sticla de 2 l un cub de drojdie? e enorm de mult. si sa nu pui gelatina? o sa ai o spuma care daca iti ajunge in acvariu iti omoara toti pestii...

.................
o reteta pentru 2 l care o foloseam eu inainte sa trec pe butelii de co2:
600 ml apa + 2 plicuri gelatina (prepartate cum trebuie, scrie pe plic reteta sau stiu mamele, sotiile, prietenele)+ 1,5 cani (200ml) zahar + 500 ml apa si jumate lingurita drojdie granule
=> o bomba ce iti da cca 1-2 bule pe sec timp de 3 saptamani.

Drojdie de la cub as incerca intai cu un bob de mazare, crescand gradual daca reactia nu e suficient de ok.

..........................

http://www.web.tehnicgaz.ro/TechnicGaz_f...ontact.htm
http://www.stingo-somet.ro/index.htm
sunt producatori de butelii de CO2, da-le mail/telefon si afla cat mai costa o butelie de 2l de 3 l de 4 l...or sa iti dea pretul fara TVA... fa un calcul...
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 10-21-2009 05:45 PM de Claude.)
10-21-2009 04:46 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
Ok mersi mult de sfat. O zi buna

what's up dac?
10-21-2009 06:15 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Posteaza raspuns 

Saritura forum: